ORDU / KABADÜZ - Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi

04528412010
Merkez Mah. Cumhuriyet Cad. No5 Kabadüz / ORDU
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır.
Başarılar
2017 / 2018 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan 27 öğrencimizden 4´sı Lisans Programlarına, 9´i ise Ön Lisans Programlarına yerleşmiştir. Yerleşme oranı % 48.15´tür.
08.20 / 16.50
Pansiyon Bilgileri
Okulumuza bağlı 100 kişi kapasiteli kız pansiyonumuz bulunmaktadır. Pansiyonun doluluk oranı % 28 dır. Pansiyonumuz, okula 1 km uzaklıktadır.
Okulumuza ulaşım Ordu Merkezden İlçe Minübüsleriyle 30 dk da sağlanmaktadır.
Okulumuzda taşımalı eğitim hizmeti yapılmakta olup 8 adet servis bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Ordu iline 22 km mesafededir. Okulumuz Kabadüz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Okulumuz Kabadüz ilçe merkezinde bulunmakta olup Ordu iline 22 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak 44 erkek öğrenci ve 51 kız öğrenci olmak üzere toplam 95 öğrenci ile eğitim-öğretime devam edilmektedir.
2017 / 2018 Eğitim Öğretim Yılı Yerleşme oranı % 48.15´tür.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi