ORDU / KABADÜZ - Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ''Münakaşa Değil Münazara'' yarışmasında okulumuz Kabataş Anadolu Lisesini eleyerek çeyrek finale kalmıştır. Öğrencilerimizi kutluyor, başta Sezgin ULU öğretmenimiz olmak üzere katkıda bulunan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Doç. Dr. Murat ÖZKAN ve Dr. Öğretim Üyesi Kamil YAVUZ'un moderatörlüğünde Dr. AHMET YUKA'nın konuşmacı olarak katıldığı '' Mimari Yapılar Işığında Kabadüz Tarihi'' konulu söyleşi okulumuz öğrencilerine yapılmıştır.

Ock

Bakanlığımız tarafından dönemin sonhaftası etkinlik haftası olarak kutlanmakta olup okulumuz idarecileri,öğretmen ve öğrencileri etkinliklere katılım sağladılar. Hem eğlence hem düşünce. Etkinliklerden kareler #varbifarkımız #birokuldandahafazlası

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda ''Afiş Yarışması'' düzenlenmiş olup okul biricisi seçilmiştir. Birinci olan afiş il birinciliği yarışmalarına katılmak üzere gönderilmiştir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıflarımızda ''Bilen Oturur'' etkinliği ve Pano Hazırlama çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okul-Aile Birliği toplantısı ve veli toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hakan UZUNÇAKMAK ve Okul Müdürümüz Şenol YILMAZ’ın açılış konuşmalarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Etkinlikler kapsamında okulumuz öğrencileri sınıf öğretmenleri ile birlikte okul panosu düzenleyerek, en güzel panoyu yapmak için birbiriyle yarıştılar.

Ekm

Etkinlikler kapsamında Cuma namazı çıkışı okulumuz Aşçılık bölümü öğrencileri cemaate çorba dağıtmıştır.

Ekm

Etkinlikler kapsamında İlçemizin Kuzey Irakta şehit verdiği Özel Harekat Polisi Adem ÇİÇEK’in kabri ziyaret edilip, Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Ekm

Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi akademik çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. 9-10-11. sınıflarımıza düzey belirleme sınavı ve 12. sınıflarımıza TYT deneme sınavı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda eğitim öğretim gören Anadolu Meslek Programı öğrencilerimize Alan öğretmenlerimiz Gökay ÇAKMAK, Ünal BAZ ve Tansu GEM tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi ve Hijyen Eğitimi verildi.

Ekm

Okulumuz rehberlik servisi tarafından kariyer günleri düzenlendi. Altınordu ilçesinde aktif olarak avukatlık görevi yapan Avukat Nazım AKYÜREK bey tarafından sunum yapıldı. Öğrencilerimize avukatlık,savcılık,hakimlik,noterlik,kaymakamlık meslekleri hakkında bilgi verildi. Okul Müdürümüz Sayın Şenol YILMAZ bey misafirimize bu güzel sohbeti için teşekkür etti.

Ekm

Okul Müdürümüz Şenol YILMAZ okulumuz öğrencileri ile beraber Din Görevlileri haftası münasebetiyle tüm din gönüllüleri adına İlçe Müftümüz Sayın Davut KAPICIOĞLU'nu ziyaret ederek din Görevlileri haftasını tebrik etti. Ev sahipliği için İlçe müftümüze teşekkür ediyoruz.